CASTELLANO l CATALÀ l ENGLISH

INICI
I COM ES ELLA?
ELABORACIÓ
VARIETATS ROSITA
ON TROBAR-LA?
VINE DE ROSITA'S
CONTACTE

N O V E T A T S

               
     

COM ÉS LA ROSITA? ROSITA és una cervesa rossa de color mel, de carbònic fi i elegant, amb certa densitat en copa, escuma blanca amb tons marfil, cremosa i constant, amb bona persistència. A causa de la presència de llevats de la segona fermentació, és tèrbola.

Recomanem degustarla freda, no gelada (entre 6 i 8ºC), ja que la baixa temperatura excessiva li resta potencial aromàtic i gustatiu.

Olfactivament es mostra molt afruitada, amb molta persistència del gra infusionat, notes a plàtan i poma vermella, records a melasses i torrats molt subtils, molt complexa.

 

En boca és dolça i llaminera al principi, per a passar a notar tot el seu volum aromàtic i gustatiu amb un pas dens i gras. Les notes a gra torrat, records a mel i fruita madura, prenen ara el seu màxim esplendor.La seva bona acidesa a que el pas per boca no resulti pesat i poguem gaudir de tota la seva complexitat.

El postgust és elegant, amb una fina amargor, balsàmica, molt subtil, cosa que deixa una boca neta i molt fresca, sense sensació de pesadesa.

 

MARIDATGE: Ideal com a aperitiu. La seva subtil amargor i la seva fruitusitat la fan ideal per a productes difícils de maridar; espàrrecs verds, carxofes, amanides, verdures a la graella, cargols (amb salsa, bullits, a la llauna…). Aguanta bé les carns blanques i peixos blaus. Ara bé, el seu millor maridatge és la tranquilitat i la calma per a prendre-la, una bona companyia i una millor xerrada. Com tot a la vida, allò que és bo sempre és per a compartir!

 
l MAPA WEB l AVÍS LEGAL l CRÈDITS l