CASTELLANO l CATALÀ l ENGLISH

INICI
I COM ES ELLA?
ELABORACIÓ
VARIETATS ROSITA
ON TROBAR-LA?
VINE DE ROSITA'S
CONTACTE

N O V E T A T S

                       
     
DESCOBREIX LES "ALTRES ROSITES". ROSITA et convida a experimentar noves sensacions amb les seves exclusives varietats. A més d'edicions especials com la ROSITA PICANT (a l'aroma de pètals de rosa), presentada la primavera de 2008, també pots gaudir de moments inoblidables amb la ROSITA BLUE (creada en exclusiva per l'Hotel Arts Barcelona) o amb la ROSITA VOLL.
 
ROSITA BLUE. ROSITA BLUE, la nova cervesa gourmet, neix el 2009, de la mà de l'Hotel Arts Barcelona, com una cervesa d'alta fermentació, refrescant, lleugera en aromes i fàcil d'assaborir.
Nota de premsa (pdf) >
 
ROSITA VOLL. Presentada per les festes nadalenques, ROSITA VOLL és una magnífica alternativa en els àpats i celebracions d'aquestes dates.
 
ROSITA DECENNALS VALLS'11. Amb motiu de les Festes Decennals de Valls, es treu una edició limitada de 10.000 unitats de ROSITA ORIGINAL, una producció única numerada a mà i amb la xapa també personalitzada.
Fitxa de cata (pdf) >
 
ROSITA PICANT. Editada per primera vegada la primavera de 2008, la ROSITA PICANT està feta a base de l'aroma de pètals de rosa i ve presentada en ampolla de 75cl.
 
l MAPA WEB l AVÍS LEGAL l CRÈDITS l